Naxos med Apollo 2012

Naxos 2012 - Juni måned havde vi fornøjelsen at besøge øen Naxos i det Græske øhav Klykaderne.

Det var selvfølgelig en afbudsrejse vi hoppede på og uden først at undersøge , hvor præcist vi skulle hen. Det viste sig dog at blive en rigtig god oplevelse, som var i juni måned.. Temperaturen kom aldrig under 35 grader i den uge vi var det..  Men altså ! Først flyver man til Santorini, derefter kører man i bus 1/2 time til havnen, hvor man så venter et par timer eller 3 til båden sejler.. Det var det som var overraskelsen ! og der stod det var klogt med søsygepiller. Det var dog ingen problem og det var en skøn sejltur..

se alle billederne i galleriet - har skabt et album med ca. 250 billeder fra turen - komentarerne og tips kommer lidt senere.

NAXOS259

 

Det første du ser her er Naxos vartegn.. 

Byen lå ved havnen og vi lærte hurtigt fra hotellet at gå gennem de smalle gader ned i den 10 min´s gang og du var ved alle butikker og restauranter.

NAXOS079

Himlen var meget blå altid og her er vi på tur i bjergene og så disse nedlagte vindmøller.

NAXOS159

Et godt råd er : Lej aldrig en bil dernede - lej i stedet en ATV, du kan køre den på bilkort og det er meget mere behageligt end noget som helst andet.. HUSK langærmet T-shirt ! ellers bliver du solskoldet på armen efter en hel dag i solen. Ikke som mig her i korte ærmer.

NAXOS142

Det går sagtens an at være 2 personer på 1 ATV , der er behageligt ryglæn.. Vi skulle dog lede langt efter mennesker, så vi måtte selv fotografere i mangel på stativ. ( husker det næste gang).

NAXOS141

Der skal køres med styrthjelm, hvis du møder Politiet.

NAXOS086

På Naxos er en frugt som hedder KIPTRON, man fabrikerer juce og likør af den.. Det smager bedre end det ser ud. Uhhhm.

NAXOS172

Der er mange facinerende gamle døre og porte i byen..og ikke mindst et fantastiskt lys til foto.

 

Senest opdateret: Onsdag, 26. februar 2014 13:56